Website check.png

Website check

Je website moet vóór jouw bedrijf werken.

Ben je daar niet zo zeker van?

Dan is deze website check wat voor je. Aan de hand van jouw doelen neem ik je website van top tot teen door. Vervolgens krijg je van mij een concreet actieplan met roadmap om stap voor stap jouw website te verbeteren.

Ik focus me daarbij ten eerste op de quick wins - simpele verbeteringen die snel resultaat opleveren. Zonder dat je meteen je hele website overhoop hoeft te gooien.

 

Hoe het werkt

1. Overleg

We beginnen met een inventarisatie sessie via Skype, die ongeveer 30 minuten duurt. Dat helpt mij om een goed beeld te krijgen van de markt waarin je je bevindt en je doelen. Van tevoren stuur ik je een korte vragenlijst zodat we tijdens de Skype sessie meteen de diepte in kunnen gaan:

 • Hoe ziet je ideale klant eruit?

 • Welke diensten bied je aan?

 • Waarom zou jouw ideale klant voor je diensten zou betalen (oftewel: wat is je waardepropositie)?

 • Wat is het doel van je website?

 • Wat zijn op dit moment de resultaten van je website?

 • Wat zou je graag willen verbeteren?


2. Check

Aan de hand van de inventarisatie sessie ga ik aan de slag met een uitgebreide website review. Ik keer je hele website* binnenste buiten. De review bestaat onder andere uit:

 • Een checklist met plus- en minpunten website: wat is goed, wat kan beter?

 • Een plan van aanpak met roadmap: Wat heeft prioriteit? Hoe kun je de verbeterpunten aanpakken? Kun je het zelf oppakken of moet er een specialist voor ingeschakeld worden? Hoeveel tijd kost het?

Website check bladen met schaduw.png

3. Presentatie

Website review - presentatie.png

De website review presenteer ik via Skype. Je krijgt ruim de tijd om vragen te stellen. 

Om te voorkomen dat dat rapport in een lade van je bureau belandt om er vervolgens nooit weer uit te komen, nemen we het rapport samen door en bespreken we wat je zelf kunt oppakken en waarvoor je andere specialisten nodig hebt. Waar nodig kan ik je ook helpen om de juiste specialisten te vinden. 

Uiteraard ontvang je na afloop de complete website review in PDF, zodat je alles nog eens rustig door kunt lezen.

 
 
 

 Voor wie

Deze website check is speciaal bedoeld voor jou als je een dienstverlenende ondernemer bent en:

 • een website hebt, maar niet tevreden bent met hoe deze eruit ziet;

 • twijfelt of de boodschap op je website wel goed overkomt;

 • niet tevreden bent met de resultaten van de website;

 • het fijn vindt als iemand anders een keer een blik op je website werpt (omdat je dat zelf al zo vaak hebt gedaan dat je het niet meer ziet :));

 • op zoek bent naar een snelle en toch effectieve manier om je website te verbeteren.

 
 
 
 

 Jouw investering:
€ 295 (excl. BTW)

Let op: ik heb maandelijks 2 plekken beschikbaar voor een website review.

* Niet goed, 100% geld terug garantie *

Twijfel je of deze website review je gaat helpen om je website te verbeteren? No worries, je loopt namelijk geen risico: als mijn website review je niet helpt, ontvang je 100% van je investering terug.

 
 
 

Wat anderen erover zeggen…

 
Ik krijg regelmatig te horen dat mijn website duidelijk is en prettig navigeert. Ook de vindbaarheid is sterk verbeterd.
— Manon Toma
Foto Manon.png

Ik kwam bij Annerieke op de lijn omdat ze op mij heel pragmatisch overkwam. Als creatieveling kan ik een hoop zelf, maar een website moet vooral zorgen voor conversie en een goede doorloop.

Samen met Annerieke hebben we gekeken hoe we mijn website konden versimpelen, zodat er een strakke en duidelijke kern overblijft. Geen poespas, die tijd is voorbij. Mensen houden van mooi design uiteindelijk wint de eenvoud. 

Ik krijg regelmatig te horen dat mijn website duidelijk is en prettig navigeert. Het is iets waar je altijd aan blijft werken. Ook de vindbaarheid is sterk verbeterd sinds ik met Annerieke heb samengewerkt.

Haar uitgebreide rapport en bevindingen zijn om door een ringetje te halen, nauwkeurig, goed doordacht en duidelijk met veel aandacht gemaakt.

Met toekomstige klanten/projecten zal ik zeker Annerieke's scherpe oog weer inschakelen.

- Manon Toma
Personal Brand Strateeg & Brand Designer
www.manontoma.nl


Ik heb directe aanknopingspunten om mijn site te verbeteren en veel beter te laten aansluiten op mijn klanten.
— Esther van Dijk
Esther van Dijk webresolutie-1007 (1).jpg

Annerieke had zonder al teveel toelichting van mijn kant feilloos door welk type bedrijf ik heb en hoe ik mij in de markt wil zetten. Dit vertaalde zij direct in praktische suggesties voor mijn site.

Met de websitecheck die Annerieke voor mij heeft gedaan, heb ik directe aanknopingspunten om mijn site te verbeteren en veel beter aan te laten sluiten op mijn klanten.

Ze heeft me zowel snel toe te passen tips als een plan voor structurele verbetering gegeven. Precies waar ik naar op zoek was.

Annerieke had zonder al teveel toelichting van mijn kant feilloos door welk type bedrijf ik heb en hoe ik mij in de markt wil zetten. Dit vertaalde zij direct in praktische suggesties voor mijn site.

Haar tips gaf ze zowel in een persoonlijk gesprek als in een uitgebreid rapport. Hierbij voldoende uitleg en achtergrond zodat ik niet alleen wist wat te veranderen, maar ook waarom. Ik kan aan de slag!

- Esther van Dijk
Consultant & Business coach
www.estentie.nl


 
 
 
 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je een website review aanvragen? Of heb je nog een aantal vragen die je wilt doornemen? Mail mij dan op annerieke@fempresa.nl, bel me op 0638694141 of vul het formulier hieronder in. Ik reageer altijd binnen één werkdag.

Naam *
Naam
 
 
 

Veelgestelde vragen:

+ Kan ik zelf wel met die verbeterpunten aan de slag? Ik ben helemaal niet technisch / heb geen verstand van online marketing.

Bij het schrijven van een review houd ik rekening met jouw achtergrond, zodat je de verbeterpunten zelf stap voor stap kunt implementeren. Om die reden vind je in de website review geen gladde marketingtaal of hypertechnische termen waar je bang van wordt.

Het kan voorkomen dat ik cruciale verbeterpunten vind waarvoor je een developer of andere specialist nodig hebt. In dat geval zal ik duidelijk aangeven wat er precies moet gebeuren, zodat je dit eenvoudig kunt doorgeven. Mocht je dat willen dan kan ik je ook linken aan specialisten.

+ Ik heb een website en zou graag een website review boeken, maar ik verkoop geen diensten. Kan dit toch iets voor mij zijn?

Ik heb me de afgelopen jaren vooral verdiept in effectieve websites voor dienstverleners. Mocht je desondanks toch graag willen overleggen dan kun je me altijd een mailtje sturen of bellen. Wellicht dat ik iets voor je kan betekenen of kan ik iemand in mijn netwerk aanraden die beter bij je past.

+ Hoeveel tijd hebben we nodig voor een review?

Ik heb maandelijks twee plekken beschikbaar voor een website review. Afhankelijk van de drukte lukt het meestal wel om binnen 1 week nadat je een aanvraag hebt gedaan de eerste inventarisatie sessie in te plannen. Na de inventarisatie sessie heb ik maximaal 3 werkdagen nodig om de website review af te ronden.

+ Wat is je betalingstermijn?

Zodra we samen een datum hebben afgesproken voor de uitgebreide inventarisatiesessie via Skype stuur ik je een factuur. De betalingstermijn op die factuur is 7 dagen, maar moet uiterlijk voordat het eerste gesprek plaatsvindt betaald zijn.

Heb je een andere vraag die er niet bij staat? Mail of bel me dan op annerieke@fempresa.nl of 0638694141.