Online marketing kan nogal overweldigend zijn

 

  • Heb je geen idee waar je mee moet beginnen om jouw bedrijf online succesvol te maken?

  • Zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel informatie te vinden is?

  • Heb je het gevoel dat je veel tijd en moeite in online marketing strategieën steekt voor je online bedrijf, maar dat het te weinig oplevert?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik help online ondernemers en bloggers online succesvol te zijn, door slim gebruik te maken van de juiste online marketing technieken.

Door middel van o.a. uitgebreide blog posts, webinars en e-mail cursussen ga ik je helpen om een publiek op te bouwen en je online bedrijf te laten groeien. En dat op een simpele, overzichtelijke manier. 

Ik leg je niet alleen uit wát je moet doen, maar ik neem stap voor stap met je door hóe je het moet doen. Zonder onzin, zonder semi-interessant marketing geblaat.

Oh, en wie denk ik wel niet dat ik ben?

Laat me je iets over mezelf vertellen:

_MG_9056 (2).jpg

Hoi, ik ben Annerieke.

En het is mijn doel om jouw blog of online bedrijf een boost te geven.

Ik ging van studiebol…

5 jaar geleden studeerde ik af aan de Universiteit Groningen in Marketing. Op dat moment had ik vooral onderzoek gedaan naar consumentengedrag, presentaties gegeven over strategische marketingplannen en heel veel wetenschappelijke artikelen gelezen over alle aspecten van marketing.

… naar corporate life…

Na mijn studie besloot ik dat ik eerst meer verkoopervaring wilde opdoen: vandaar dat ik bij ABN AMRO begon als account manager. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en veel lol gehad met mijn collega’s, maar ik voelde me toch vaak gevangen in de processen en procedures van een groot bedrijf.

...naar start-up...

De marketing begon toch weer te kriebelen, vandaar dat ik startte als online marketeer bij een start-up. Hier leerde ik ontzettend veel over verschillende marketing tactieken: SEO, SEA, Facebook, Twitter en LinkedIn advertenties, webinars, e-mailmarketing, en ga zo maar door.

Ik was zo enthousiast over alle mogelijkheden, dat ik mezelf alles leerde over online marketing wat er maar te vinden was. Erg interessant, maar tegelijkertijd voelde ik me compleet overweldigd door alle opties.

Ik had het gevoel dat ik constant te weinig tijd had om alles écht goed te doen. Ik was niet gefocused. Dus ging ik op zoek naar manieren om effectiever en slimmer tot het uiteindelijke doel te komen: meer verkopen.

En dus beet ik me vast in bijna alles wat te maken had met slimme online marketing.

Ik las ontzettend veel blogposts, keek webinars, luisterde naar podcasts, alles wat er maar te vinden was. Na een tijdje merkte ik dat ik me vooral kon vinden in het materiaal van een aantal Amerikaanse coaches zoals Ramit Sethi en Neil Patel. Daarnaast las ik boeken met tips over het succesvol opbouwen van een online bedrijf, zoals The 4-Hour Work Week en Rework.

Voornamelijk deze laatste twee boeken (aanraders!) gaven me waar ik naar op zoek was: een realistische, no-nonsens strategie over hoe je je blog of bedrijf online laat groeien, zónder dat je daarvoor een gigantisch marketing budget nodig hebt.

De kern van de boodschap: FOCUS. Maak geweldige content en een geweldig product, en focus je op de promotiemiddelen en tactieken die écht werken. Online marketing hoeft dus helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, je moet gewoon slim kiezen!

* NEWSFLASH*

Je kunt niet alles een beetje doen en dan verwachten dat er geweldige resultaten uitkomen.

Wat je dan wel moet doen? Daar kan ik je mee helpen. 

Ontvang de GRATIS 7-daagse online marketing minicursus via e-mail

Jij kunt je nu aanmelden voor de kersverse gratis e-mail cursus “Online Marketing voor Bloggers en Online Ondernemers”, waarmee je gedurende 7 dagen elke dag een training met actiegerichte, praktische tips in je inbox ontvangt:

Na afloop van de cursus ontvang je ongeveer wekelijks een update van me met de laatste blogposts, webinars en cursussen die jou gaan helpen van jouw bedrijf een rendabele online onderneming te maken.

…naar blogger!

Deze blog ben ik ten eerste begonnen omdat ik het gewoon erg leuk vind om te schrijven. Daarnaast wil ik graag kennis delen. Waarom zouden we met z'n allen hetzelfde wiel uit gaan vinden, toch?

Het heeft mij namelijk erg veel tijd gekost om een online marketing strategie te vinden die écht werkt. Hopelijk helpt deze blog jou aan een online kickstart.  

Op deze website deel ik online marketing strategieën en tactieken die ik voor mijn werkgevers en mijn eigen blog heb gebruikt. Mijn doel is om alles zo concreet en praktisch mogelijk uit te schrijven, zonder wollig geblaat waar je niet zoveel mee kunt.

Nou, ik geloof dat dat het wel zo'n beetje is. Mocht je alsnog vragen / opmerkingen / suggesties hebben, mail me dan op a.kortier@gmail.com.

Groet!

Annerieke