Er is tegenwoordig nogal wat ruis te vinden, online.

 

Hoe ga jij ervoor zorgen dat je opvalt tussen al die nieuwe blogartikelen, Facebook statussen en Insta posts die dagelijks het internet op geslingerd worden?

Laat mij je helpen.

Ik heb ervaring met het schrijven van teksten die opvallen. Teksten voor bedrijven die niet zachtjes meekabbelen met de massa, maar er bovenuit steken. Of juist af en toe het rare buitenbeentje zijn, waardoor jouw ideale klant zich eindelijk gehoord voelt.

Dus: zoek je een freelance tekstschrijver, copywriter of content creator (kijk, SEO is voor mij ook geen probleem) die écht goeie teksten voor je schrijft? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Ik kan je helpen met het schrijven van:

 
 

Web pagina's

Ben je een nieuwe website aan het maken of wil je je huidige website verbeteren? Ik schrijf overtuigende webpagina’s, salespagina’s en landingpagina’s voor je.

(Gast)blogartikelen

Heb je artikelen nodig over onderwerpen binnen jouw branche? Artikelen die ervoor zorgen dat je ideale klant je steeds beter gaat vinden én vertrouwen? Kom maar door.

E-mails

Heb jij je e-mail funnel opgezet, maar mis je nog goeie teksten? Ik schrijf de e-mails zodat je ze zo kunt copy-pasten in je mailsysteem.

Social media posts

Gewoon een leuk plaatje posten is tegenwoordig niet meer genoeg. Ik schrijf die pakkende teksten erbij voor de posts op jouw social media kanalen: van Instagram tot LinkedIn.

 
 

Meer voorbeelden van content vind je op mijn LinkedIn profiel.

Hoe ik werk:

  • Prijs: De prijs is gebaseerd op dat wat je van me krijgt. Je betaalt me dus per webpagina, blogpost, etc. Heb je continue content nodig? Je kunt ook kiezen voor een abonnement voor een vaste prijs per maand. Neem gerust contact met me op, zodat ik je op basis van jouw behoefte een prijsindicatie kan geven.

  • Locatieonafhankelijk: ik woon en werk in Groningen, maar werk voornamelijk digitaal en neem opdrachten uit het hele land aan.

Wil je eens overleggen hoe ik je kan helpen? Bel of mail me op annerieke@fempresa.nl of 06-3869 4141. Ik reageer altijd binnen één werkdag.