[WEBINARS] Hoe ik in december 2018 21 e-books verkocht

Afgelopen december verkocht ik via mijn website vatopwijn.com 21 ebooks van zo’n 29 tot 39 euro per stuk. En hoewel ik hier ontzettend blij mee ben, zeg ik dit niet omdat ik mezelf even lekker op de borst wil kloppen. Want dit is natuurlijk nog geen vetpot.

Ik zeg dit omdat ik concrete resultaten wil delen. Vaak zien we namelijk alleen échte resultaten (100k omzet, six figure launches!) van ondernemers die al veel langer bezig zijn en een heel groot bereik hebben. En dat vind ik soms inspirerend, maar soms ook heel intimiderend.

Vandaar dat ik een paar dagen geleden dacht: laat ik mijn eigen resultaten eens laten zien! Het is als beginnende ondernemer of blogger juist interessant om te zien wat er mogelijk is met een relatief nieuwe website. En dus bedacht ik me dat ik weer eens een aantal webinars ga geven. (Wel even wennen hoor, het gevoel dat je een half uur / drie kwartier tegen jezelf zit te praten ;)).

Mijn idee is dat ik verschillende webinars ga geven over de verschillende fasen:

  • Het opbouwen van je mailinglijst

  • Het maken van je e-book

  • Het verkopen van je e-book

Afgelopen dinsdag 16 januari gaf ik mijn eerste webinar in die reeks: hoe mijn mailinglijst groeide tot 280 abonnees. Dat ik die 21 ebooks kon verkopen had ik namelijk vooral te danken aan de kwaliteit (en niet zozeer de kwantiteit) van mijn mailinglijst.

Ik kreeg hele toffe reacties na afloop van het webinar:

“Gaaf, al je tips. Ben meteen op semrush Ad slag gegaan:-)
Is weer een hele andere manier van benaderen.Vond het echt heel interessant!"

"Vanmiddag je webinar gevolgd en complimenten, dit deed je heel erg leuk en vooral "erg jezelf" en "vanuit de klant gedacht"."

En daar word ik dus weer blij van :).

Vandaar dat donderdag 17 januari om 14.00 uur het tweede webinar in de reeks op de planning staat. 

Het onderwerp is 'Hoe ik de afgelopen maand 21 ebooks verkocht'. In dit webinar vertel ik stap voor stap:

  • Hoe ik mijn e-book maakte (welke programma's ik gebruikte, in welk format ik het e-book aanbood)

  • Hoe ik mijn landingspagina maakte

  • Via welke kanalen ik de e-books promootte en met welke content (welke e-mails schreef ik, hoe gebruikte ik social media, etc.). 

  • Wat minder goed werkte en wat ik de volgende keer anders zou doen.

Het webinar duurt ongeveer weer zo'n 30 tot 45 minuten. En de chat is beschikbaar om al je vragen te stellen :).

Dus nog even een resumé:

Onderwerp: Hoe ik de afgelopen maand 21 ebooks verkocht
Datum: donderdag 17 januari
Tijd: 14.00 uur

Wil je er bij zijn? Leuk!

Je meldt je hier eenvoudig aan >>

Links: