Nieuw: online training 'Weggever in één Week' (WiéW)

Ben jij ook bezig met het laten groeien van je mailinglijst? Maar frustreert het je dat tegenwoordig niemand meer z’n e-mailadres achter lijkt te laten?

Been there!

Voor vatopwijn.com wilde ik graag mijn mailinglijst laten groeien. Ik had een heel mooi formulier op m’n website op m’n website geplaatst met ‘laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte gehouden te worden’, maar ik kreeg nauwelijks aanmeldingen.

Ja, van drie vriendinnen misschien.

Ik bedacht me dat ik een weggever nodig had die interessant is voor mijn doelgroep én die aansluit bij het e-book dat ik wilde verkopen.

Die maakte ik, ik zorgde ervoor dat mijn doelgroep ‘m goed kon vinden in Google en stelde een e-mail automation op waarin ik het e-book aanbied nadat mensen mijn weggever downloaden.

Huidige status: zo’n 40 tot 50 aanmeldingen per maand voor m’n mailinglijst en in december vorig jaar verkocht ik 21 e-books. Nog geen vetpot, maar wel heel tof!

En naar aanleiding van mijn webinar dat ik afgelopen week gaf, over het laten groeien van mijn mailinglijst, kreeg ik best wel veel vragen.

Vandaar dat ik dacht: hoe gaaf is het als we in een kleine groep samen aan de slag gaan met een weggever!

Een weggever waar jouw doelgroep écht op zit te wachten, die je op autopilot kunt aanbieden.

En dus presenteer ik u vol trots de mini-online training: Weggever in één Week! >>vatopwijn.com/weggever-in-een-week

Hoe ziet de training eruit:

 • De training begint a.s. maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari.

 • De training vindt plaats in een besloten Facebook groep met maximaal 20 deelnemers. Die groep houd ik bewust zo klein, zodat de interactie hoog blijft en we aan elkaar vragen kunnen stellen en zoveel mogelijk tips en successen delen.

 • Elke ochtend om 10.00 uur zet ik een (tech) training online. Het onderwerp van die training is afhankelijk van het thema van die dag. Op de eerste dag gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het bedenken van een goed onderwerp voor onze weggever. De eerste training is dan een tech tutorial waarin ik stap voor stap laat zien hoe ik SEMrush gebruik.

 • Je kunt de training bekijken wanneer je wilt en gedurende dag ga je aan de slag met de opdrachten en instructies. Heb je vragen, tips, opmerkingen, dan deel je ze in de Facebook groep. Zo hebben we elkaar als stok achter de deur!

 • Aan het einde van de elke dag, om 20.00 uur, geef ik een live Q&A. Je kunt alle vragen stellen, bijvoorbeeld waar jij die tegenaan bent gelopen bij het uitwerken van de opdrachten.

 • Na afloop van de training krijg je een e-book met alle lesstof en links naar de Q&A's en (tech) tutorials. De besloten Facebook groep blijft na de training nog 4 weken open staan, zodat je ook na de training nog je vragen kunt blijven stellen (en natuurlijk successen kunt delen!).

Elke dag heeft een thema:

Maandag: Onderwerp vastleggen voor je weggever

 • Hoe je SEMrush gebruikt om er achter te komen waar jouw potentiële klant behoefte aan heeft.

 • Andere tips om ideeën te brainstormen voor je weggever

Dinsdag: Vorm van je weggever vastleggen (checklist, video, test, etc.?)

Woensdag: Je weggever maken

 • Welke software je kunt gebruiken om je weggever te maken

 • Productiviteitstips om zo snel mogelijk een goede weggever te maken

Donderdag: Je weggever op je website plaatsen

 • Hoe je een effectieve landingspagina maakt

Vrijdag: Je weggever promoten

 • Hoe je er op een slimme en effectieve manier voor zorgt dat je potentiële klant je weggever gaat vinden

Oké, klinkt tof, maar hoeveel kost dat?

Je doet mee aan deze training bomvol tips en informatie voor een speciale introductieprijs:

89 euro (inclusief BTW)

Wil jij a.s. maandag ook de mouwen opstropen en samen aan de slag? Super!

Je meldt je hier aan: vatopwijn.com/weggever-in-een-week